Visiem zināms gardums! Burkānu kūka ar krēmu (fotorecepte)

untitled

Ļoti sulīga, aromātiska un neticami garda burkānu kūka iepriecinās ikvienu ēdāju ar savu garšu. Pamēģiniet!

Sastāvdaļas:

Biskvītam:

  • 250 ml augu eļļas (saulespuķu vai rapša rafinētas eļļas)
  • 180 g brūna cukura (var izmantot arī parasto, bet ar brūno būs aromātiskāk)
  • 3 olas
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura
  • 250 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/3 tējkarotes sodas
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarotes malta kanēļa
  • 1/2 tējkarotes malta muskatrieksta
  • 1/2 tējkarotes malta ingvera
  • 2 250 ml glāzes rīvētu burkānu (apmēram 350 g mīkstas masas)
  • 150 g valriekstu

Krēmam:

  • 250 g krēmsiera
  • 60 g pūdercukura
  • 1-2 ēdamkarotes citrona sulas
  • saujiņa valriekstu dekoram

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment