Vienmēr gards drupaču pīrāgs

Gatavošanas gaita:

  1. Miltus samaisiet ar cepamo pulveri. Izsijājiet maisījumu caur sietiņu. Turpat sarīvējiet sviestu (ja margarīnu izmantojat, tad ielieciet to pirms tam ledusskapī). Sarīvējiet mīklu drupačās.
  2. Sakuliet olu ar cukuru. Pievienojiet citrona sulu un majonēzi. Samaisiet.
  3. Pievienojiet olu maisījumu pie drupačām. Samīciet mīklu. Sadaliet to 2 daļās – vienai ir jābūt nedaudz mazākai.
  4. Sarullējiet lielo gabalu plācenī un izlieciet uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru un ieziesta ar sviestu.
  5. Mīklu ieziediet ar jebkādu ievārījumu.
  6. Mazāko gabalu sarīvējiet uz rīves. Uzklājiet uz ievārījuma.
  7. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepiet pīrāgu 25 minūtes līdz kraukšķīgai garozai.
  8. Izņemiet un sagrieziet rombos vai kā tīk jūsu sirdij.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment