Gatavošanas gaita:
- Miltus samaisiet ar cepamo pulveri. Izsijājiet maisījumu caur sietiņu. Turpat sarīvējiet sviestu (ja margarīnu izmantojat, tad ielieciet to pirms tam ledusskapī). Sarīvējiet mīklu drupačās.
- Sakuliet olu ar cukuru. Pievienojiet citrona sulu un majonēzi. Samaisiet.
- Pievienojiet olu maisījumu pie drupačām. Samīciet mīklu. Sadaliet to 2 daļās – vienai ir jābūt nedaudz mazākai.
- Sarullējiet lielo gabalu plācenī un izlieciet uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru un ieziesta ar sviestu.
- Mīklu ieziediet ar jebkādu ievārījumu.
- Mazāko gabalu sarīvējiet uz rīves. Uzklājiet uz ievārījuma.
- Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepiet pīrāgu 25 minūtes līdz kraukšķīgai garozai.
- Izņemiet un sagrieziet rombos vai kā tīk jūsu sirdij.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2