Cepti banāni ar kraukšķīgu garozu, kuriem nevar pretoties

1

Indijā augļus vai dārzeņus, apceptus mīklā, sauc par „pakoriem”. Banānus pagatavot ir ātri un viegli, tie kļūst mīksti un pārvēršas par krēmu iekš kraukšķīgas garozas.. Mmm, gardi!

Sastāvdaļas:

  • 2 olas
  • ½ glāzes piena
  • 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas (mīklai)
  • 1 glāze miltu
  • 1 tējkarote cukura
  • ½ tējkarote sāls
  • 1 tējkarote malta kanēļa
  • 4-5 banānus
  • cukurpūderis
  • saulespuķu eļļa cepšanai

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment