Venecuēliešu riekstu torte (fotorecepte)

ven-tort-2

Olbaltumus atdalām no dzeltenumiem. Dzeltenumus sakuļam ar eļļu un pienu, pievienojam miltus un riekstus, kuļam līdz viendabīgai masai.

ven-tort-3

Olbaltumus ar cukuru sakuļam noturīgās putās.

ven-tort-4

Uzmanīgi olbaltumu masu sajaucam ar pusi no mīklas un maisām no apakšas uz augšu. Tad pievienojam atlikušo mīklu un atkal samaisām.

21 cm lielu formu ieziežam ar sviestu un ielejam tajā mīklu. Cepam 160 grādos 1 stundu, ļaujam atdzist 10 minūtes, atverot cepeškrāsns durvis. Tad izņemam no cepeškrāsns un pilnībā atdzesējam.

ven-tort-5

Sagriežam biskvītu 2 daļās. Vienu uzliekam uz šķīvja un ieziežam ar iebiezināto pieno.

Virsū uzliekam otro biskvīta slāni.

ven-tort-6

Gatavojam ganašu – vārām saldo krējumu, tad noņemam no uguns. Šokolādi salaužam mazos gabaliņos, pievienojam pie saldā krējuma un maisām, kamēr šokolāde neizkūsīs.

ven-tort-7

Aplejam torti ar ganašu. Augšu var apkaisīt ar sadrupinātiem riekstiem.

Turam torti ledusskapī apmēram 4 stundas.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment