Gatavošanas gaita:
- Uzsildiet cepeškrāsni līdz 260 grādiem.
- Vidējā bļodā sakuliet iebiezināto pienu, dzeltenumus un citrona sulu. Tad ielejiet maisījumu uz sadrupinātiem cepumiem, kas ir iepriekš ievietoti cepamā formā.
- Sakuliet olbaltumus ar cukuru stikla vai metāla bļodā līdz masa nekļūs ļoti bieza.
- Vienmērīgi uzklājiet olbaltumu masu uz cepumu slāņa un ielieciet pīrāgu cepeškrāsnī.
- Tiklīdz bezē kļūst zeltaini, izņemiet pīrāgu no cepeškrāsns. Atdzesējiet.
- Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2
Šī recepte nav perfekta. Citrpna sulas ir baisi par daudz, pīrāgs sanāk šausmīgi skābs. Jāsamazina uz pusi sulu.