Gatavošanas gaita:
- Iemērciet želatīnu 50 g auksta, vārīta ūdens un atstājiet to uz 40 minūtēm.
- Samīciet biezpienu, ieberiet tajā cukuru, pievienojiet skābo krējumu.
- Visu kārtīgi samaisiet ar mikseri.
- Ielejiet biezpienā ūdens peldē izkausētu želatīnu.
- Maisījumu vēlreiz sakuliet ar mikseri. Jāsanāk viendabīgai masai bez kamoliņiem.
- Taisnstūra kēksa formu aptiniet ar foliju (vai pārtikas plēvi) un izlieciet formā cepumus.
- Virsū pievienojiet biezpiena-krējuma maisījumu. Tad – vēl vienu cepumu kātu. Atkal uzklājiet biezpiena masu. Kopumā jāsanāk 4 cepumu kārtas. Tad ielieciet torti ledusskapī uz 2-3 stundām vai uz nakti.
- Gatavo torti apvelt uz trauka, noņemt foliju un apliet ar izkausētu šokolādi.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2