Torte „Strīpainā” bez cepšanas

Gatavošanas gaita:

  1. Iemērciet želatīnu 50 g auksta, vārīta ūdens un atstājiet to uz 40 minūtēm.
  2. Samīciet biezpienu, ieberiet tajā cukuru, pievienojiet skābo krējumu.
  3. Visu kārtīgi samaisiet ar mikseri.
  4. Ielejiet biezpienā ūdens peldē izkausētu želatīnu.
  5. Maisījumu vēlreiz sakuliet ar mikseri. Jāsanāk viendabīgai masai bez kamoliņiem.
  6. Taisnstūra kēksa formu aptiniet ar foliju (vai pārtikas plēvi) un izlieciet formā cepumus.
  7. Virsū pievienojiet biezpiena-krējuma maisījumu. Tad – vēl vienu cepumu kātu. Atkal uzklājiet biezpiena masu. Kopumā jāsanāk 4 cepumu kārtas. Tad ielieciet torti ledusskapī uz 2-3 stundām vai uz nakti.
  8. Gatavo torti apvelt uz trauka, noņemt foliju un apliet ar izkausētu šokolādi.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Leave a Comment