Torte “Sarkanais samts” (fotorecepte)

red-velvet-cake-2

Gatavojam biskvītu – miksera bļodā savienojam olas, cukuru, vaniļas cukuru, eļļu un kefīru. Sakuļam līdz viendabīgai masai. Pievienojam pārtikās krāsvielu un vēlreiz sakuļam.

red-velvet-cake-3

Ieberam izsijātus miltus ar sodu, sāli un kakao-pulveri un samīcām viendabīgu, biezu mīklu.

Ielejam mīklu divās 21-23 cm diametra formās un cepam cepeškrāsnī 180 grādos 30-35 minūtes (pārbaudām ar kociņu). Izņemam un atdzesējam.

shokoladnye-kapkeiki-so-slivochnym-kremom-6

Kamēr biskvīts atdziest, gatavojam krēmu. Ar mikseri lēnā ātrumā sakuļam krēmsieru un mīkstu sviestu. Pakāpeniski pievienojam pūdercukuru un vaniļas cukuru, sakuļam līdz viendabīgai masai.

red-velvet-cake-4

Atdzisušās biskvīta kārtas ieziežam ar ķiršu liķieri vai kompotu. Tālāk -ieziežam krēmu starp biskvīta kārtām, tortes malās un tortes augšā. Ja jums sanāca biskvīts ar nelīdzenumiem – biskvīta pārpalikumus var sadrupināt un apkaisīt ar tiem tortes malas.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Leave a Comment