Gatavojam biskvītu – miksera bļodā savienojam olas, cukuru, vaniļas cukuru, eļļu un kefīru. Sakuļam līdz viendabīgai masai. Pievienojam pārtikās krāsvielu un vēlreiz sakuļam.
Ieberam izsijātus miltus ar sodu, sāli un kakao-pulveri un samīcām viendabīgu, biezu mīklu.
Ielejam mīklu divās 21-23 cm diametra formās un cepam cepeškrāsnī 180 grādos 30-35 minūtes (pārbaudām ar kociņu). Izņemam un atdzesējam.
Kamēr biskvīts atdziest, gatavojam krēmu. Ar mikseri lēnā ātrumā sakuļam krēmsieru un mīkstu sviestu. Pakāpeniski pievienojam pūdercukuru un vaniļas cukuru, sakuļam līdz viendabīgai masai.
Atdzisušās biskvīta kārtas ieziežam ar ķiršu liķieri vai kompotu. Tālāk -ieziežam krēmu starp biskvīta kārtām, tortes malās un tortes augšā. Ja jums sanāca biskvīts ar nelīdzenumiem – biskvīta pārpalikumus var sadrupināt un apkaisīt ar tiem tortes malas.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru