- Lai bumbiņas būtu gaisīgas, mīklu gatavojiet ūdens peldē. Vārītā ūdenī ielieciet kastroli, tad kastrolī sajauciet 3 tējkarotes sviesta, 1 glāzi cukura un medu. Pastāvīgi maisot, izkausējiet masu.
- Pēc tam pievienojiet sodu, sajauciet masu un noņemiet to no ūdens peldes. Nedaudz atdzesējiet un pievienojiet 3 glāzes miltu un 2 olas. Samaisiet mīklu.
- Noklājiet cepamo formu ar cepamo papīru un izveidojiet no mīklas nelielas bumbiņas. Salieciet tās uz cepamās formas, taču iegaumējiet, ka to izmērs palielināsies, tāpēc parūpējieties, lai tās nesaliptu kopā.
- Ielieciet 200 grādos karstā cepeškrāsnī un cepiet 5-10 minūtes.
- Arī krēmu gatavo ūdens peldē. Kastrolī ielejiet pienu, pievienojiet 2 olas, cieti, 3 ēdamkarotes miltu, vaniļu. Sajauciet līdz iegūsiet viendabīgu masu. Pievienojiet 70 g sviesta un sakuliet krēmu.
- Gatavās, atdzisušās bumbiņas aplejiet ar krēmu un samaisiet.
- No rīta pārveliet formu, aplejiet torti ar šokolādes glazūru vai izkausēto šokolādi.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2