Torte „Medus bumbiņas”

  1. Lai bumbiņas būtu gaisīgas, mīklu gatavojiet ūdens peldē. Vārītā ūdenī ielieciet kastroli, tad kastrolī sajauciet 3 tējkarotes sviesta, 1 glāzi cukura un medu. Pastāvīgi maisot, izkausējiet masu.
  2. Pēc tam pievienojiet sodu, sajauciet masu un noņemiet to no ūdens peldes. Nedaudz atdzesējiet un pievienojiet 3 glāzes miltu un 2 olas. Samaisiet mīklu.
  3. Noklājiet cepamo formu ar cepamo papīru un izveidojiet no mīklas nelielas bumbiņas. Salieciet tās uz cepamās formas, taču iegaumējiet, ka to izmērs palielināsies, tāpēc parūpējieties, lai tās nesaliptu kopā.
  4. Ielieciet 200 grādos karstā cepeškrāsnī un cepiet 5-10 minūtes.
  5. Arī krēmu gatavo ūdens peldē. Kastrolī ielejiet pienu, pievienojiet 2 olas, cieti, 3 ēdamkarotes miltu, vaniļu. Sajauciet līdz iegūsiet viendabīgu masu. Pievienojiet 70 g sviesta un sakuliet krēmu.
  6. Gatavās, atdzisušās bumbiņas aplejiet ar krēmu un samaisiet.
  7. No rīta pārveliet formu, aplejiet torti ar šokolādes glazūru vai izkausēto šokolādi.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment