Profesors apgalvo, ka mēs paši iesitam naglas sava zārka vāka, kad nepareizi izvēlamies produktus.
Profesors Hristo Memerskis ir bulgāru ģenētiķis un dziedznieks, desmitiem grāmatu autors, lasa lekcijas visā pasaulē, ir pasniedzis savu kursu 200 universitātēs 63 valstīs.
Par novecošanu
Vecums nav dabīgs stāvoklis. Pēc daudzu zinātnieku domām, tā ir slimība, un mēs paši to izraisām ar savu nesaprātīgo ēšanu. 70 % cilvēku pasaulē mirst no noziedzīgas attieksmes pret ēdienu. Podagra, diabēts, čūlas, infarkts, insults, dažāda veida vēži ir civilizācijas posts.
Produkti, kas palēnina novecošanu
Pietiek vien ievērot vienkāršus ēšanas noteikumus, lai vecums atkāptos. Galvenais – nekādu pārmērību un no visa pa drusciņai. Tāpēc es esmu izcēlis dažus produktus, kas palēnina novecošanos. Galvenie no tiem – dārzeņi, augļi, jogurts, piens, vīns.
Jā, vīns, bet īsts un nelielos daudzumos! Francijā ir tradīcija gaļu apliet ar sarkanvīnu. Un viņu Žans dzīvo par 10 gadiem ilgāk, nekā Džons no miglainās Albionas (Lielbritānija).
Pirmajā vietā ir dabīgais jogurts, kas taisīts, izmantojot bulgāru baktēriju nūjiņas. Jogurtam no sausā piena ar raugu nav ārstnieciska efekta. Dabīgs jogurts tā ir uzsūcamāka barība. Tas novērš kuņģa un resnās zarnas vēzi, apstādina osteoporozes attīstību.
Visiedarbīgākā attīrīšanas un notievēšanas metode ir ļoti vienkārša
500 gramiem dabīga jogurta pievienot 1 ēdamkaroti medu, 1 ēdamkaroti ābolu etiķa, 1 tējkaroti kanēļa un 40 pilienus 30 % propolisa uzlējuma. Desertu var dažādot ar dažādām piedevām. Tam var pievienot mellenes, upenes, valriekstus, banānus. Ogas un rieksti pa vienai saujai, banāns – ne vairāk par ceturtdaļu.
Šādu garšīgu desertu var ēst brokastīs un vakariņās. Ja apēdīsiet pa 2 ēdamkarotēm deserta ik pēc 2 stundām 20 dienas no vietas, jūs pamanīsiet, ka viduklis kļuvis tievāks, mati spīdīgi, parādījies mundrums un organisms kopumā ir atveseļojies.
Šķir nākošo lapu un uzzini ilgdzīvošanas recepti
Par kaitīgajām vielām ir vismaz par 20% pārspīlēts, izņemot par sāli, bet ne vairāk par 3,5 g dienā. Gedimins krūmiņš