Šokolādīgi-šokolādes kēksiņi

Gatavošanas gaita:

  1. Miltus, kakao, cepamo pulveri izsijājiet ar sietiņu, pievienojiet sāli un samaisiet.
  2. Cukuru nedaudz sakuliet ar olu, pievienojiet sviestu ar pienu un etiķi, samaisiet.
  3. Pie sausām sastāvdaļām pievienojiet šķidrās, kārtīgi samaisiet ar maisītāju.
  4. Tumšo šokolādi salauziet gabaliņos un pievienojiet mīklai, samaisiet.
  5. Papīra formiņas ielieciet metāliskās formiņās, ielejiet mīklu līdz formiņas vidum.
  6. Piena šokolādi salauziet un apkaisiet ar to kēksiņu virsmu.
  7. Cepiet 180 grādos apmēram pusstundu. Gatavību pārbaudiet ar zobu bakstāmo.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

Leave a Comment