Šokolādes torte a-la „Sachertorte” (fotorecepte)

sachertorte-2

Gatavojam biskvītu. Istabas temperatūras sviestu sakuļam ar pusi no cukura līdz krēmveida konsistencei. Pievienojam olu dzeltenumus un vēlreiz sakuļam.

magicheski-pirog-3

Olbaltumus sakuļam kopā ar atlikušo cukuru līdz baltām putām.

sachertorte-3

Šokolādi izkausējam ūdens peldē un pievienojam to sviesta-olu masā.

sachertorte-4

Sakuļam.

sachertorte-5

Šokolādes maisījumā pievienojam saputotos olbaltumus, virsū uzberam izsijātos miltus.

Uzmanīgi, kustībām no lejas uz augšu samaisām līdz viendabīgam stāvoklim.

Pārliekam mīklu cepamā formā, kas ir noklāta ar cepamo papīru un cepam 180 grādos karstā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes vai vairāk (pārbaudām gatavību ar zobu bakstāmo). Izņemam, ļaujam nostāvēties 15 minūtes cepamā formā, tad izņemam biskvītu un pilnībā to atdzesējam.

browny-mocco-6

Gatavojam krēmu. Smalki salaužam šokolādi un uzlejam virsū vārītu saldo krējumu. Kārtīgi samaisām, lai izkustu visi šokolādes gabaliņi.

Ļaujam krēmam atdzist 15 minūtes līdz istabas temperatūrai.

Atdzisušo biskvītu sagriežam 2 plānās daļās. Ieziežam aprikožu džemu uz pamata biskvīta un uzklājam krēmu.

Ieliekam ledusskapī uz dažām stundām. Pasniedzam ar putukrējumu.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Leave a Comment