Šokolādes pīrāgs ar maskarpones sieru

Gatavošanas gaita:

  1. Miltus ar cepamo pulveri izsijājiet sietiņā. Sviestu un šokolādi izkausējiet ūdens pelde. Sakuliet apjomīgā masā 3 olas un 150 g cukura.
  2. Turpinot kult olas ar cukuru, pakāpeniski pievienojiet kausēto šokolādi ar miltiem un cepamo pulveri – 1 ēdamkaroti pēc kārtas. Sekojiet, lai mīkla sanāktu viendabīga.
  3. Sakuliet maskarponi ar divām olām, atlikušo cukuru un vanilīnu.
  4. Ieziediet kūku cepamformu ar sviestu, apkaisiet ar miltiem. Izlieciet šokolādes masas kārtu, tad maskarpones slāni un tad vēl vienu šokolādes slāni.
  5. Cepiet 180 grādos siltā cepeškrāsnī 1 stundu. Pīrāga gatavību pārbaudiet ar zobu bakstāmo.

Labu apetīti!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment