Gatavošanas gaita:
- Miltus ar cepamo pulveri izsijājiet sietiņā. Sviestu un šokolādi izkausējiet ūdens pelde. Sakuliet apjomīgā masā 3 olas un 150 g cukura.
- Turpinot kult olas ar cukuru, pakāpeniski pievienojiet kausēto šokolādi ar miltiem un cepamo pulveri – 1 ēdamkaroti pēc kārtas. Sekojiet, lai mīkla sanāktu viendabīga.
- Sakuliet maskarponi ar divām olām, atlikušo cukuru un vanilīnu.
- Ieziediet kūku cepamformu ar sviestu, apkaisiet ar miltiem. Izlieciet šokolādes masas kārtu, tad maskarpones slāni un tad vēl vienu šokolādes slāni.
- Cepiet 180 grādos siltā cepeškrāsnī 1 stundu. Pīrāga gatavību pārbaudiet ar zobu bakstāmo.
Labu apetīti!
Avots: takprosto.cc
Pages: 1 2