Gatavošanas gaita:
- Atsaldējiet kārtaino mīklu.
- Attīriet sīpolus un sagrieziet tos pusriņķos. Apcepiet pannā ar eļļu līdz zeltainai krāsai un pievienojiet piparu un sāli.
- Sakuliet olas ar skābo krējumu.
- Uz lielas rīves sarīvējiet sieru un ieberiet to olu masā. Samaisiet.
- 2/3 mīklas sarullējiet un ielieciet formā. Izveidojiet bortiņus un nogrieziet lieku mīklu.
- Uz mīklas izlieciet sīpolus un ielejiet olu masu. Salociet bortiņus tuvāk pie pīrāga centra.
- Atlikušo mīklu sagrieziet strīpās un dekorējiet ar to pīrāgu „tīkla” stilā.
- Ielieciet pīrāgu 220 grādu karstā cepeškrāsnī un cepiet pusstundu.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2