Smilšu mīklai sagatavojiet sekojošus produktus – izsijātus miltus, istabas temperatūras sviestu, olas, cukuru un skābo krējumu.
Olas sakuliet ar cukuru un vanilīnu.
Pievienojiet sviestu, skābo krējumu, pusi no miltiem un cepamo pulveri.
Sakuliet ar mikseri, sanāks mīksta mīklas pamatne.
Pievienojiet atlikušos miltus un samīciet mīkstu mīklu.
Sadaliet mīklu 24 bumbiņās. Izveidojiet puslodes.
Salieciet uz cepamā papīra un cepiet 190 grādos 15 minūtes.
Gatavās topošo “persiku” pusītes atdzesējiet uz restes.
Izņemiet no puslodēm pildījumu.
Krēmam – vāriet 2 stundas iebiezinātā piena bundžiņu kastrolī ar ūdeni, taču pēc vēlmes var nopirkt arī vārīto iebiezināto pienu.
Samaisiet pusi no vārītā iebiezinātā piena un smalki sakapātus riekstus.
Ieziediet pusītes ar krēmu.
Ieziediet pusīšu malas ar iebiezināto pienu un salipiniet pusītes kopā.
Nomizojiet burkānus un bietes, lai gatavotu sulu.
Sulasspiedē izspiediet burkānu sulu. Atsevišķi izspiediet biešu sulu, ja jums nav sulasspiedes – smalki sarīvējiet burkānus un bietes (atsevišķi) un izspeidiet sulu ar marles palīdzību.
Kad ‘persiku’ pusītes ir gatavas, var sākt dekorēt.
Iemērcējiet 2/3 no ‘persika’ burkānu sulā un ļaujiet tai nedaudz notecēt, atlikušo nenokrāsoto daļu iemērciet biešu sulā un uzreiz apveliet brūnā cukurā.
‘Persiki’ ir gatavi. Ļaujiet tiem nedaudz nožūt un tos var pasniegt pie galda.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria