Pagatavošana:
1. Sagrieziet gatavo mīklu kvadrātos ar 2 cm malu. Dariet to tieši uz cepešpannas, iepriekš to pārklājot ar pergamenta papīru. Cepiet mīklu 20 minūtes 200 grādos.
2. Kamēr spilventiņi atdziest, sagatavojiet krēmu: lielā ātrumā sakuliet saldo krējumu ar mikseri, lai tas būtu gaisīgs. Tad sajauciet saldo krējumu ar iebiezināto pienu.
3. Pārnes mīklas spilventiņus dziļā bļodā, piepilda ar krēmu un samaisa. Izklājiet desertu formās.
4. Ievietojiet deserta traukus pusstundu pirms pasniegšanas aukstumā, ja vēlaties, lai spilventiņi būtu mīksti, vai nekavējoties pasniedziet, ja vēlaties tos kraukšķīgus.
Saldā krējuma un mīklas deserts aizvietos kūku un tējas cepumus. Uz deserta virsū uzkaisa kakao, rīvētu šokolādi un kokosriekstu. Lai iegūtu bagātīgāku garšu un krāsu, izmantojiet vārītu iebiezinātu pienu, bet atturieties no papildus piesūcināšanas kārtainās mīklas izstrādājumu spilventiņos – šādā veidā tie vienkārši izmirkst un pārvēršas putrā.
Labu apetīti!
avots: sovkusom.ru