Olas sakuļam ar vaniļu un cukuru.
Pievienojam skābo krējumu un vēlreiz sakuļam. Pievienojam ar sodu un cepamo pulveri izsijātus miltus, samaisām mīklu.
Cepam ieziestā cepamā formā 180 grādos 30-40 minūtes.
Gatavo biskvītu atdzesējam un sagriežam 2 daļās.
Saputojam saldo krējumu ar cukuru līdz noturīgai masai.
Vienu biskvīta daļu uzliekam uz šķīvja un apslakām to ar konservēto persiku vai ananāsu sīrupu. Tad uzklājam lielu slāni ar putukrējumu, izlīdzinam un saliekam sagrieztos augļus.
Nedaudz ieziežam augļus ar putukrējumu un virsū uzklājam otro biskvītu. Atkal apslakām to ar sīrupu.
Ieziežam ar putukrējumu tortes malas un augšu.
Dekorējam ar atlikušo putukrējumu ar konditorejas maisiņa palīdzību. Tad uzklājam augļus. Lai tie nekļūtu sausi, tortes augšu var apliet ar ātri sastingošo želeju (piemēram, Dr. Oetker) vai ieziežam ar izkausēto aprikožu džemu.
Dažas stundas turam torti ledusskapī, tad sagriežam un baudām.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru