Gatavošanas gaita:
- Pūdercukuru samaisiet ar malto kafiju un šķīstošo šokolādi.
- Olbaltumus sakuliet ar sāli uz pirmā miksera ātruma līdz masa palielinās apjomā 3-4 reizes.
- Sākam pakāpeniski pievienot pūdercukuru, 1 ēdamkaroti citu pēc citas.
- Sakuļam līdz noturīgām putām un mirdzumam, minūti pirms kulšanas beigšanas pievienojam cieti un etiķi.
- Uz cepamā papīra uzzīmējam 22 cm lielu apli diametrā. Centrā izlieciet olbaltumus un uzmanīgi izlīdziniet.
- Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
- Cepamo formu ar bezē ielieciet cepeškrāsnī un uzreiz samaziniet temperatūru līdz 150 grādiem. Cepiet bezē apmēram 1 stundu. „Pavlova” sanāk kraukšķīga no āras un nedaudz mīksta iekšā.
- Gatavo bezē atstājiet atdzist uz nakti cepeškrāsnī ar atvērtām durtiņām.
- Nākamā dienā sakuliet stipri atdzesēto saldo krējumu līdz apjomīgai masai, izlieciet tās uz bezē, apkaisiet virsū ar kakao un līdz pasniegšanai ielieciet ledusskapī.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good
Pages: 1 2