„Pavlovas” torte ar kapučīno garšu

Gatavošanas gaita:

  1. Pūdercukuru samaisiet ar malto kafiju un šķīstošo šokolādi.
  2. Olbaltumus sakuliet ar sāli uz pirmā miksera ātruma līdz masa palielinās apjomā 3-4 reizes.
  3. Sākam pakāpeniski pievienot pūdercukuru, 1 ēdamkaroti citu pēc citas.
  4. Sakuļam līdz noturīgām putām un mirdzumam, minūti pirms kulšanas beigšanas pievienojam cieti un etiķi.
  5. Uz cepamā papīra uzzīmējam 22 cm lielu apli diametrā. Centrā izlieciet olbaltumus un uzmanīgi izlīdziniet.
  6. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  7. Cepamo formu ar bezē ielieciet cepeškrāsnī un uzreiz samaziniet temperatūru līdz 150 grādiem. Cepiet bezē apmēram 1 stundu. „Pavlova” sanāk kraukšķīga no āras un nedaudz mīksta iekšā.
  8. Gatavo bezē atstājiet atdzist uz nakti cepeškrāsnī ar atvērtām durtiņām.
  9. Nākamā dienā sakuliet stipri atdzesēto saldo krējumu līdz apjomīgai masai, izlieciet tās uz bezē, apkaisiet virsū ar kakao un līdz pasniegšanai ielieciet ledusskapī.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

Leave a Comment