Gatavošanas gaita:
- 4-5 minūtes ar blenderi sakuļam olas ar cukuru. Izkausējam sviestu un pakāpeniski ielejam to olu-cukura maisījumā. Turpat arī pievienojam krējumu. Turpinām dažas minūtes kult masu.
- Pieberam klāt miltus un cepamo pulveri. Visu kārtīgi samaisām. Nav vēlams, lai masā atrastos kamoliņi. Ar sviestu ieziežam kēksiņu formiņas un izliekam tos uz cepampapīra.
- Aizpildām formiņas ar mīklu apmēram uz 3/5. Vidū liekam vienu tējkaroti iebiezināta piena uz katru kēksiņu, tad ielejam atlikušo kēksiņu masu.
- Cepam mūsu burvīgos kēksiņus 180 grādos 10 minūtes. Tos var ēst gan siltus, gan atdzisušus.
Labu apetīti!
Avots: rezept.pro
Pages: 1 2