Mīkstākie un gardākie iebiezinātā krēma kēksiņi

Gatavošanas gaita:

  1. 4-5 minūtes ar blenderi sakuļam olas ar cukuru. Izkausējam sviestu un pakāpeniski ielejam to olu-cukura maisījumā. Turpat arī pievienojam krējumu. Turpinām dažas minūtes kult masu.
  2. Pieberam klāt miltus un cepamo pulveri. Visu kārtīgi samaisām. Nav vēlams, lai masā atrastos kamoliņi. Ar sviestu ieziežam kēksiņu formiņas un izliekam tos uz cepampapīra.
  3. Aizpildām formiņas ar mīklu apmēram uz 3/5. Vidū liekam vienu tējkaroti iebiezināta piena uz katru kēksiņu, tad ielejam atlikušo kēksiņu masu.
  4. Cepam mūsu burvīgos kēksiņus 180 grādos 10 minūtes. Tos var ēst gan siltus, gan atdzisušus.

Labu apetīti!

Avots: rezept.pro

Leave a Comment