Gatavošanas gaita:
- Uzsildīt krāsni līdz 175 grādiem. Divas apaļas kūku cepešpannas (katra 23×23 cm) vai vienu lielu cepešpannu (23 x 33 cm) noeļļot un apkaisīt ar miltiem
- Lielā bļodā sajaukt miltus, cukuru, kakao pulveri, cepamo sodu, cepampulveri un sāli. Masas vidū izveidot lielu caurumu.
- Pievienot klāt olas, kafiju, paniņas, eļļu un vaniļu. 2 minūtes vidējā ātrumā kult. Izveidojušos masu ieliet cepešpannās.
- Cept 175 grādos 30-40 minūtes, vai līdz brīdim, kad kūkas centrā ieliktais zobu bakstāmais pilnībā neizlien ārā no kūkas. Atdzesēt 10 minūtes, tad izņemt to no cepešpannas. Dekorēt un aizpildīt kūku ar krēmu.
Labu apetīti!
Avots: allrecipes.com
Pages: 1 2