Gatavošanas gaita:
- Sakuliet biezpienu ar krējumu, cukuru, olām līdz viendabīgai masai.
- Otrā bļodā izkausējiet šokolādi ar sviestu ūdens peldē, atdzesējiet masu.
- Olas sakuliet ar vaniļas un parasto cukuru, sajauciet ar šokolādi un sviestu.
- Pievienojiet miltus pie šokolādes maisījuma un visu kārtīgi samaisiet vai sakuliet ar mikseri. Rezultātā jums jāsanāk viendabīgai šokolādes mīklai.
- Tad ieziežam cepamo formu (receptē izmantota 24 cm liela forma) ar sviestu.
- Tad izliekam tajā no sākuma šokolādes masu, bet virsū – biezpiena masu.
- Ar kociņu (saldējuma u.tml.) samaisiet topošo sacepumu, tādējādi izveidojot “marmora” efektu.
- Cepiet 180 grādos 40-60 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: gotovimdoma.ru
Pages: 1 2