“Marmora” biezpiena-šokolādes sacepums

Gatavošanas gaita:

  1. Sakuliet biezpienu ar krējumu, cukuru, olām līdz viendabīgai masai.
  2. Otrā bļodā izkausējiet šokolādi ar sviestu ūdens peldē, atdzesējiet masu.
  3. Olas sakuliet ar vaniļas un parasto cukuru, sajauciet ar šokolādi un sviestu.
  4. Pievienojiet miltus pie šokolādes maisījuma un visu kārtīgi samaisiet vai sakuliet ar mikseri. Rezultātā jums jāsanāk viendabīgai šokolādes mīklai.
  5. Tad ieziežam cepamo formu (receptē izmantota 24 cm liela forma) ar sviestu.
  6. Tad izliekam tajā no sākuma šokolādes masu, bet virsū – biezpiena masu.
  7. Ar kociņu (saldējuma u.tml.) samaisiet topošo sacepumu, tādējādi izveidojot “marmora” efektu.
  8. Cepiet 180 grādos 40-60 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: gotovimdoma.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment