Krēms “Mitrais bezē”: garšīgs un maigs

Lieliski derēs rotāšanai vai kā pildījums jebkuram konditorejas izstrādājumam.

Sastāvdaļas:

4 olas baltumi (ja mazas, tad 5)

1 glāze cukura

1 iepakojums vaniļas cukura

¼ tējkarote citronskābes

Pagatavošana:

Ar mikseri sakul olu baltumus.

Pievieno cukuru, vaniļu un citronskābi.

Ieliec ūdens peldē (ūdenim ir jau jāvārās) un sakul ar mikseri 10-15 minūtes.

Masa sanāk sniegbalta un gaisīga.

Kad krēmam parādās pēdas no miksera slotiņas, tad izņem trauku no ūdens peldes un kul vēl 3-4 minūtes.

Pagaidi kamēr atdziest.

Pēc pagatavošanas var pievienot krāsvielu.

Krēms sanāks ļoti garšīgs, maigs, gluži kā zefīrs.

Labu apetīti!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment