Kraukšķīgi biskvīta cepumi

Gatavošanas gaita:

  1. Dzeltenumus sakuļam līdz vidēji-noturīgai masai, pakāpeniski pievienojot cukuru. Izsijājam miltus un maksimāli uzmanīgi samaisām ar lāpstiņu – kustībām no lejas uz augšu līdz iegūsiet viendabīgu, gaisīgu mīklu.
  2. Pievienojam veselas mandeles un atkal uzmanīgi samaisām.
  3. Pārliekam uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru un liekam 180 grādos karstā cepeškrāsnī un cepam 20-25 minūtes.
  4. Gatavo biskvītu formā noliekam uz galda un ļaujam tam atdzist 15-20 minūtes, tad noņemam cepamo papīru un pilnībā atdzesējam.
  5. Tālāk kēksu-biskvītu ir jāsagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs. Ja plānojat to darīt ar nazi – saseldējiet biskvītu un tad to sagrieziet.
  6. Sagrieztos gabaliņus saliekam vienā slānī uz cepamās formas un cepam 180 grādos karstā cepeškrāšnī 3-5 minūtes.
  7. Izņemam, atdzesējam un pasniedzam.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Leave a Comment