Gatavošanas gaita:
- Dzeltenumus sakuļam līdz vidēji-noturīgai masai, pakāpeniski pievienojot cukuru. Izsijājam miltus un maksimāli uzmanīgi samaisām ar lāpstiņu – kustībām no lejas uz augšu līdz iegūsiet viendabīgu, gaisīgu mīklu.
- Pievienojam veselas mandeles un atkal uzmanīgi samaisām.
- Pārliekam uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru un liekam 180 grādos karstā cepeškrāsnī un cepam 20-25 minūtes.
- Gatavo biskvītu formā noliekam uz galda un ļaujam tam atdzist 15-20 minūtes, tad noņemam cepamo papīru un pilnībā atdzesējam.
- Tālāk kēksu-biskvītu ir jāsagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs. Ja plānojat to darīt ar nazi – saseldējiet biskvītu un tad to sagrieziet.
- Sagrieztos gabaliņus saliekam vienā slānī uz cepamās formas un cepam 180 grādos karstā cepeškrāšnī 3-5 minūtes.
- Izņemam, atdzesējam un pasniedzam.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru
Pages: 1 2