Kraukšķīga bauda! Cepumi „Mazurka”

Gatavošanas gaita:

  1. Sakuliet olas ar cukuru līdz apjomīgai masai. Pievienojiet iepriekš ūdenī iemērktas un nosusinātas rozīnes, kā arī nedaudz samaltus riekstus. Samaisiet.
  2. Uzmanīgi pievienojiet masai izsijātu sodu ar miltiem. Pievienojiet etiķi, samaisiet mīklu un salieciet ar sviestu ieziestā formā.
  3. Cepiet cepumus 180 grādos iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes līdz zeltainai krāsai. Neturiet cepumus cepeškrāsnī pārāk ilgi, citādi tie kļūs cieti, kad atdzisīs.
  4. Formā sagrieziet cepumus gabaliņos.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment