Gatavošanas gaita:
- Lielā bļodā izsijājiet miltus un pievienojiet smalki sagrieztu sviestu. Sarīvējiet un pievienojiet krējumu. Samīciet mīklu.
- Ietiniet mīklu pārtikas plēvē un ielieciet ledusskapī kā minimums uz pusstundu.
- Izņemiet mīklu no ledusskapja un sadaliet to 2-3 daļās. Sarullējiet katru daļu mm biezā taisnstūra plācenī.
- Sagrieziet 7×7 cm kvadrātiņos, vidū ielieciet ievārījumu, sarullējiet radziņā un sakniebiet malas.
- Izlieciet radziņus uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru, cepiet 200 grādos 10-15 minūtes līdz zeltainai garozai. Tad apkaisiet cepumus ar pūdercukuru.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2