Kifliki ar ievārījumu

Gatavošanas gaita:

  1. Lielā bļodā izsijājiet miltus un pievienojiet smalki sagrieztu sviestu. Sarīvējiet un pievienojiet krējumu. Samīciet mīklu.
  2. Ietiniet mīklu pārtikas plēvē un ielieciet ledusskapī kā minimums uz pusstundu.
  3. Izņemiet mīklu no ledusskapja un sadaliet to 2-3 daļās. Sarullējiet katru daļu mm biezā taisnstūra plācenī.
  4. Sagrieziet 7×7 cm kvadrātiņos, vidū ielieciet ievārījumu, sarullējiet radziņā un sakniebiet malas.
  5. Izlieciet radziņus uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru, cepiet 200 grādos 10-15 minūtes līdz zeltainai garozai. Tad apkaisiet cepumus ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Leave a Comment