Katru rītu iesāciet ar šo vingrinājumu, un lapsenes viduklis jums ir nodrošināts

• Ieelpo un atslābini vēdera muskuļus ar lēnu un nesteidzīgu elpošanu. Pēc tam atkal pēc izelpas aizturi elpu un turpini kustības ar vēderu iekšā 10 – 15 sekundes. Vari veikt īsu ieelpu, ja jūti, ka nevarēsi šo pozīciju ilgi noturēt.
• Ieelpo un atslābini vēdera muskuļus, turpinot lēnām un mierīgi elpot savā tempā. Pamēģini atkārtot šo vingrojumu aptuveni 5 reizes dienas laikā.
• Šī tehnika ir viena no labākajiem variantiem, lai stiprinātu vēdera muskuļus, palīdzot atbrīvoties no atkritumiem. Turklāt, manipulācijas ar šiem muskuļiem palielina asins cirkulāciju.

Uzmanību! Kontrindikācijas!

Katram vingrojumam ir kontrindikācijas, un šis vingrojums nav izņēmums. Nepraktizē to, ja tev ir kuņģa čūlas vai divpadsmitpirkstu zarnas slimības, kā arī kritiskajās dienās. Esi uzmanīga, ja tev ir plaušu pataloģija, sirds-asinsvadu slimības un trūces vēdera dobumā.

Ja nav kontrindikāciju, tad droši vari ķerties klāt. Iegūt plakanu vēderu mājas apstākļos – tas ir reāli. Ir svarīgi vienkārši pareizi un regulāri pildīt šo vingrojumu.

Es nezinu efektīvāku muskuļu trenēšanu par šo! Jo tā ne tikai vidukli padara slaidāku, bet vēderu plakanu, bet arī dziednieciski iedarbojas uz visu gremošanas un endokrīno sistēmu, stiprina asinsriti un nervu sistēmu, un tas vēl nav pilnīgs šīs vingrojuma sniegto labumu saraksts.

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment