Sagatavojiet kūkas sastāvdaļas. Izņemiet mīklu no iepakojuma un atsaldējiet to līdz istabas temperatūrai.
Sadaliet mīklu 4-5 daļās. Nav vajadzības to rullēt, lai tortes slāņi nebūtu pārāk plāni. Obligāti caurduriet mīklu ar dakšu dažās vietās, lai mīkla pārāk neuzpūstos. Pārlieciet mīklu cepamā formā, kas ir noklāta ar cepamo papīru vai foliju, cepiet 12 minūtes 220 grādos.
Sakuliet skābo krējumu ar iebiezināto pienu līdz iegūsiet maigu krēmu.
Izņemiet kauliņus no ķiršiem un pēc vēlmes sagrieziet uz pusēm.
Gatavos mīklas slāņus izņemiet no cepamās krāsns, ļaujiet tiem atdzist. Ielieciet atlikušās mīklas daļas cepties.
Veidojam kūku – uz viena mīklas slāņa dāsni uzziediet krēmu.
Virsū uzlieciet ķiršus, taču nelieciet to pārāk daudz.
Turpiniet veidot kūku līdz izlietosiet visus mīklas slāņus, krēmu un ogas. Pirms ieziest kūkas malas ar krēmu, nedaudz iespiediet to, taču nepārcentieties! Tad ieziediet kūkas malu un augšu ar krēmu. Apkaisiet ar drupačām, kas palika no mīklas cepšanas.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria