Karameļu-ābolu pudiņš

Gatavošanas gaita:

  1. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ieziediet cepamo formu ar sviestu.
  2. Ielieciet ābolus sagatavotā formā.
  3. Miksera bļodā ielieciet miltus un cepamo pulveri, pievienojiet pūdercukuru, pienu, sviestu un olu, labi sakuliet. Uzlejiet iegūto maisījumu virs āboliem.
  4. Kastrolī ieberiet cukuru, sīrupu, 300 ml ūdens. Gatavojiet uz vidēja uguns, kamēr cukurs neizkusīs, tad vāriet, nemaisot.
  5. Ielejiet iegūto karameli uz ābolu maisījuma un cepiet 30-35 minūtes līdz neiegūsiet zeltainu garozu.
  6. Gatavo pudiņu apkaisiet ar pūdercukuru un pasniedziet ar putukrējumu.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment