Gatavošanas gaita:
- Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ieziediet cepamo formu ar sviestu.
- Ielieciet ābolus sagatavotā formā.
- Miksera bļodā ielieciet miltus un cepamo pulveri, pievienojiet pūdercukuru, pienu, sviestu un olu, labi sakuliet. Uzlejiet iegūto maisījumu virs āboliem.
- Kastrolī ieberiet cukuru, sīrupu, 300 ml ūdens. Gatavojiet uz vidēja uguns, kamēr cukurs neizkusīs, tad vāriet, nemaisot.
- Ielejiet iegūto karameli uz ābolu maisījuma un cepiet 30-35 minūtes līdz neiegūsiet zeltainu garozu.
- Gatavo pudiņu apkaisiet ar pūdercukuru un pasniedziet ar putukrējumu.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2