Karaliskais biezpiena pīrāgs

Gatavošanas gaita:

  1. Ņemam divas lielas bļodas.
  2. Pirmajā bļodā saliekam olas, 0,5 glāzes cukura, biezpienu un visu to samaisām ar miksera palīdzību – sanāk šķidra masa.
  3. Otrajā bļodā – 1 iepakojumu cepamā pulvera, sviestu (istabas temperatūras, lai tas būtu mīksts), 1 glāzi cukura, miltus pievienojam pakāpeniski, visu samaisām ar rokām, sanāk smilšveidīga mīkla. Galvenais, lai tā neliptu pie rokām pārāk stipri.
  4. Tālāk ņemam cepamformu, ieziežam to ar eļļu un izliekam uz tās daļu no mīklas, ar pirkstiem nedaudz iespiežam cepamformas maliņas.
  5. Sakulto biezpiena, olu un cukura masu uzmanīgi un lēnām ielejam cepamā formā un pārējo mīklas daļu ielejam virsū.
  6. Cepam 180 grādos 40-50 minūtes un izbaudām rezultātu.

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

Leave a Comment