Gatavošanas gaita:
- Ņemam divas lielas bļodas.
- Pirmajā bļodā saliekam olas, 0,5 glāzes cukura, biezpienu un visu to samaisām ar miksera palīdzību – sanāk šķidra masa.
- Otrajā bļodā – 1 iepakojumu cepamā pulvera, sviestu (istabas temperatūras, lai tas būtu mīksts), 1 glāzi cukura, miltus pievienojam pakāpeniski, visu samaisām ar rokām, sanāk smilšveidīga mīkla. Galvenais, lai tā neliptu pie rokām pārāk stipri.
- Tālāk ņemam cepamformu, ieziežam to ar eļļu un izliekam uz tās daļu no mīklas, ar pirkstiem nedaudz iespiežam cepamformas maliņas.
- Sakulto biezpiena, olu un cukura masu uzmanīgi un lēnām ielejam cepamā formā un pārējo mīklas daļu ielejam virsū.
- Cepam 180 grādos 40-50 minūtes un izbaudām rezultātu.
Labu apetīti!
Avots: eda.ru
Pages: 1 2