Vidēja izmēra bļodā sajauciet miltus, 200 g skābā krējuma, glāzi cukura, 1 tējkaroti cepamā pulvera, pusi no iebiezinātā piena bundžiņas un 1 ēdamkaroti kakao.
Tad ielejiet iegūto masu cepamā formā un cepiet 200 grādos apmēram 40 minūtes. Gatavību pārbaudiet ar zobu bakstāmo kociņu.
Gatavo biskvītu atdzesējiet un sagrieziet divās vienādās daļās.
Kamēr biskvīts cepas, pagatavojiet krēmu. Izkausējiet 200 g sviesta, pievienojiet kakao un vārīto iebiezināto krēmu un sakuliet.
Tad apcepiet riekstus pannā un iemaisiet tos krēmā.
Atdzesētos biskvītus ieziediet ar krēmu.
Sajauciet glāzi cukura, 2 tējkarotes kakao, 4 ēdamkarotes skābā krējuma un 50 g sviesta. Vāriet uz maza uguns 5-7 minūtes un aplejiet ar glazūru torti.
Ļaujiet tortei nostāvēties un uzsūkties.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Ar šo recepti kaut kas ir galīgi šķērsām – tā nojaušu jau pašā sākumā pie biskvīta tapšanas. Lejama mīkla? Nope. Kaut kāds mīklas klucis…. Cept 40 min? Gatavs jau pēc 15 min. Nu nezinu, kāds būs iznākums….Šķendējos, ka vispār sāku cept.