Kā pagatavot vistu kartupeļu pankūkās

Kas var būt vieglāk un interesantāk par gaļas ruletītēm? Tās var aizvietot uzkodas, pamatēdienu vai piedevu.

Mēs piedāvājam recepti, par kuru jūs būsiet sajūsmā. Varētu šķist pārsteidzoši apvienot kartupeļu pankūkas ar vistas fileju? Tomēr, ja apvieno šīs sastāvdaļas, kā arī pievienojot krējumu un sieru, var viegli pagatavot īstu šedevru!

LASI VĒL: Vista ar ķirbi. Sātīgi un ļoti garšīgi!

Sastāvdaļas:

• 500 g vistas fileja
• 2 sīpoli
• 3 ēdamkarotes milti
• 2 ēdamkarotes ciets siers
• 1 kartupelis
• 1 ola
• 3 ēdamkarotes krējums
• Malti melnie pipari pēc garšas
• Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

1. Vienu lielu sīpolu sarīvē uz mazas rīves dziļā bļodā. Turpat pierīvē klāt lielu kartupeli. Ar karoti sajauc dārzeņus, pievieno vienu karoti krējuma, 3 karotes miltus un olu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas, kārtīgi samaisa.

2. Uzsilda ar sviestu pannu, ieliek tajā 3 karotes kartupeļu masas un izlīdzina. Pāris minūtes apcep kartupeļu pankūku no abām pusēm, uzmanīgi apgriežot otrādi ar lāpstiņu.

3. Samaliet mazos gabaliņos sagrieztu vistu un nelielu sīpolu. Sajauciet malto gaļu ar karoti krējuma, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pievienojiet sarīvētu sieru. Atkal visu samaisiet.

LASI VĒL: Vistas stilbiņi ar kariju

4. Karoti maltās gaļas ieliek kartupeļu pankūkā un sarullē. Sagatavotās ruletes ieliek cepamajā formā. Katru porciju apsmērē ar krējumu un apkaisa ar sieru.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment