Bļodā ieliekam krēmsieru, saldo krējumu, cukuru un sviestu.
Sajaucam ar maisītāju līdz viendabīgai masai.
Olas sadalām uz dzeltenumiem un baltumiem. Dzeltenumus sakuļam ar maisītāju līdz viendabīgai masai.
Pievienojam krēmsiera masu. Pievienojam miltus un vēlreiz samaisām.
Olbaltumus sakuļam stingrās putās.
Uzmanīgi sajaucam kopā ar krēmsiera masu, centoties saglabāt olbaltumos cik vien iespējams daudz gaisa.
Lasi arī: Maiga banānu siera kūka bez cepšanas: burtiski kūst mutē
Pārliekam mīklu ar cepamo papīru noklātā formā un cepam 150 grādos karstā cepeškrāsnī 30 minūtes. Tad samazinām temperatūru par 10-20 grādiem un cepam līdz sausam kociņam vēl apmēram 30 minūtes. Tad atstājiet siera kūku 30 minūtes izslēgtā cepeškrāsnī.
Atdzesējam un pasniedzam ar jūsu iecienīto uzlējumu.
Labu apetīti!
Arī garšīgi: Siera kūka – tikai 3 sastāvdaļas. Bez miltiem un cukura! SPIED ŠEIT, lai lasītu!
Avots: vkusnyblog.ru