Japāņu siera kūka (fotorecepte)

yaponskiy-chizkeik-2

Bļodā ieliekam krēmsieru, saldo krējumu, cukuru un sviestu.

yaponskiy-chizkeik-3

Sajaucam ar maisītāju līdz viendabīgai masai.

yaponskiy-chizkeik-4

Olas sadalām uz dzeltenumiem un baltumiem. Dzeltenumus sakuļam ar maisītāju līdz viendabīgai masai.

Pievienojam krēmsiera masu. Pievienojam miltus un vēlreiz samaisām.

yaponskiy-chizkeik-5

Olbaltumus sakuļam stingrās putās.

yaponskiy-chizkeik-6

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanīgi sajaucam kopā ar krēmsiera masu, centoties saglabāt olbaltumos cik vien iespējams daudz gaisa.

Lasi arī: Maiga banānu siera kūka bez cepšanas: burtiski kūst mutē

Pārliekam mīklu ar cepamo papīru noklātā formā un cepam 150 grādos karstā cepeškrāsnī 30 minūtes. Tad samazinām temperatūru par 10-20 grādiem un cepam līdz sausam kociņam vēl apmēram 30 minūtes. Tad atstājiet siera kūku 30 minūtes izslēgtā cepeškrāsnī.

Atdzesējam un pasniedzam ar jūsu iecienīto uzlējumu.

Labu apetīti!

 

Arī garšīgi: Siera kūka – tikai 3 sastāvdaļas. Bez miltiem un cukura! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots: vkusnyblog.ru

Leave a Comment