Garšīgākie mājas „Oreo” cepumi

Gatavošanas gaita:

  1. Miltus un kakao izsijājiet, samaisiet ar sodu un cepamo pulveri.
  2. Sviestu sakuliet, pakāpeniski pievienojiet pūdercukuru un vēlreiz sakuliet. Masai jākļūst gaišākai un apjomīgākai.
  3. Pievienojiet olu, sakuliet un pievienojiet miltus. Mīklai nav pārāk jālīp pie rokām. Sadaliet mīklu 3-4 daļās un turiet ledusskapī 20 minūtes.
  4. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Sarullējiet pusi no mīklas, izgrieziet aplīšus un salieciet tos uz cepamās formas (noklātas ar cepamo papīru). Cepiet 10 minūtes un atkārtojiet ar pārējo mīklu.
  5. Krēmam – sakuliet sviestu līdz tas nekļūs gaišāks. Pievienojiet pūdercukuru un vēlreiz kārtīgi sakuliet.
  6. Uzsildiet saldo krējumu līdz 40 grādiem. Pakāpeniski pievienojiet to pie sviesta masas, sakuliet. Tātad pēc apmēram 8 minūtēm sanāk gaisīga masa bez pūdercukura daļiņām.
  7. Pievienojiet vaniļu (ja vēlaties).
  8. Savienojiet cepumu pusītes ar krēmu, to var izdarīt ar konditorejas maisiņa palīdzību. Cepumus labāk glabāt dažas stundas ledusskapī, lai pusītes labāk savienojas.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

Leave a Comment