Gatavošanas gaita:
- Miltus un kakao izsijājiet, samaisiet ar sodu un cepamo pulveri.
- Sviestu sakuliet, pakāpeniski pievienojiet pūdercukuru un vēlreiz sakuliet. Masai jākļūst gaišākai un apjomīgākai.
- Pievienojiet olu, sakuliet un pievienojiet miltus. Mīklai nav pārāk jālīp pie rokām. Sadaliet mīklu 3-4 daļās un turiet ledusskapī 20 minūtes.
- Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Sarullējiet pusi no mīklas, izgrieziet aplīšus un salieciet tos uz cepamās formas (noklātas ar cepamo papīru). Cepiet 10 minūtes un atkārtojiet ar pārējo mīklu.
- Krēmam – sakuliet sviestu līdz tas nekļūs gaišāks. Pievienojiet pūdercukuru un vēlreiz kārtīgi sakuliet.
- Uzsildiet saldo krējumu līdz 40 grādiem. Pakāpeniski pievienojiet to pie sviesta masas, sakuliet. Tātad pēc apmēram 8 minūtēm sanāk gaisīga masa bez pūdercukura daļiņām.
- Pievienojiet vaniļu (ja vēlaties).
- Savienojiet cepumu pusītes ar krēmu, to var izdarīt ar konditorejas maisiņa palīdzību. Cepumus labāk glabāt dažas stundas ledusskapī, lai pusītes labāk savienojas.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good
Pages: 1 2