Lielā bļodā sajauciet visas mīklas sastāvdaļās. Samīciet mīklu, pakāpeniski pievienojot miltus, līdz mīkla pārstāj lipt pie rokām. Izveidojiet mīklas piku, apsedziem to ar salveti un ieliekam siltā vietā nostāvēties.
Pildījumam – apcepiet visu kopā – kāpostus, sīpolus un malto gaļu. Pievienojam sāli un piparus pēc garšas.
Sarullējiet taisnstūra mīklas plāceni, apgriežot malas, lai būtu līdzeni stūri. Apgrieztā mīkla vēl noderēs.
Pārliekam mīklu uz cepamo formu, kas ir noklāta ar cepamo papīru, vidū izliekam pildījumu. Sākot no stūriem, taisām iegriezumus līdz pildījumam, apmēram 3-4 cm biezumā.
No augšējās daļas saliekam galvu, bet no apakšējās – asti.
Veidojam nāsis, bet no pārpalikušās mīklas – ķepas, acis un acis-uzacis.
Zobus veidojam ar šķērēm, sagriežot mīklas daļas gar žokli, nesagriežot līdz galam.
Tāpat ar šķērēm izveidojam nelīdzenu „ādu”.
Cepam 200 grādos līdz zeltainai krāsai. 10 minūtes pirms gatavības ieziežam krokodilu ar olu.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good