Franču mandeļu bezē jeb “Makarūni”

Kam negaršo šis franču konditorejas šedevrs?! Maiga mīkla un izcili gards krēms iekaros pat visizsmalcinātākā desertu cienītāja sirdi. 

Sastāvdaļas:

  • 6 olas
  • 400 g pūdercukura
  • 250 g mandeļu miltu
  • pārtikas krāsvielas (dažādas krāsas)
  • šķipsniņa sāls

Pildījumam:

  • 350 g pūdercukura
  • 250 g sviesta
  • 1 tējkarote maltu pistāciju
  • 1 tējkarote citorona miziņas
  • 1 tējkarote zemeņu ievārījuma
  • 1 tējkarote kakao
  • 1 tējkarote vaniļas
  • 1 ēdamkarote saldā krējuma

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment