Elegantā olu liķiera torte (fotorecepte)

tort-s-yaichnym-likerom-2

Olas sakuļam ar cukuru, sviestu, vaniļas esenci un olu liķieri līdz viendabīgai masai.

tort-s-yaichnym-likerom-3

Pievienojam izsijātos miltus ar cepamo pulveri un samaisām mīklu.

Ielejam cepamā formā un cepam 30-35 minūtes 180 grādos.

Gatavo biskvītu atdzesējam un sagriežam 3 daļās.

shokoladnye-kapkeiki-s-surprizom-10

Gatavojam krēmu. Vidējā ātrumā samaisām maskarpone ar pūdercukuru un kakao-pulveru. tort-s-yaichnym-likerom-4

Šokolādi sadrupinām, ieliekam kastrolī, pievienojam saldo krējumu un olu liķieri, liekam ūdens peldē. Izkausējam šokolādi.

tort-s-yaichnym-likerom-5

Samaisām šokolādes masu ar siera masu.

tort-s-yaichnym-likerom-7

Sagrieztos biskvītus pēc vēlmes apslakam ar cukura sīrupu un tad ieziežam krēmu. Ieziežam ar krēmu tortes augšu un malas. Dekorējam pēc vēlmes (bildē torte ir aplieta ar olu liķieri).

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment