Cepumu torte ar biezpiena krēmu
Šī ir torte-glābējs tiem, kuru atvases nevēlas ēst tik ļoti organismam vajadzīgo biezpienu. Šo torti bērni noteikti ēdīs ar lielu baudu, pateicoties lieliskam biezpiena un banāna savienojumam.
Sastāvdaļas:
- 400 g biezpiena
- 200 g iebiezinātā piena
- 1 liela tējkarote kakao
- 2/3 glāzes piena
- 30 gab. cepumu
- 1 banāns
- vanilīns
- sukādes un rieksti (dekoram)
Gatavošanas gaita:
- Sakuļam līdz viendabīgai masai pusi no biezpiena ar pusi no iebiezinātā piena un vaniļu.
- Otrā bļodā sakuļam atlikušo biezpienu ar iebiezināto pienu un kakao, kārtīgi samaisām.
- Ielejam pienu plakanā šķīvī. Iemērcam cepumus pienā, saliekam tos uz tortes paplātes, virsū uzziežam biezpiena-vaniļas masu, izlīdzinām. Tad, mērcējot nākamo cepumu partiju, saliekam to virs baltās biezpiena masas un cepumus ieziežam ar brūno biezpiena krēmu.
- virsū saliekam ripiņās sagrieztas banānu šķēlītes, ieziežam visu ar biezpiena-šokolādes masu. Tad atkārtojam visus soļus tā, lai pēdējā slānī būtu cepumi, kas ir noklāti ar biezpiena-vaniļas masu.
- Dekorējam torti ar krāsainajām sukādēm un riekstiem, tad turam torti ledusskapī vairākas stundas.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker