Cepumu tortes – 3 ātras receptes

Cepumu torte ar biezpiena krēmu

Šī ir torte-glābējs tiem, kuru atvases nevēlas ēst tik ļoti organismam vajadzīgo biezpienu. Šo torti bērni noteikti ēdīs ar lielu baudu, pateicoties lieliskam biezpiena un banāna savienojumam.

Sastāvdaļas:

  • 400 g biezpiena
  • 200 g iebiezinātā piena
  • 1 liela tējkarote kakao
  • 2/3 glāzes piena
  • 30 gab. cepumu
  • 1 banāns
  • vanilīns
  • sukādes un rieksti (dekoram)

Gatavošanas gaita:

  1. Sakuļam līdz viendabīgai masai pusi no biezpiena ar pusi no iebiezinātā piena un vaniļu.
  2. Otrā bļodā sakuļam atlikušo biezpienu ar iebiezināto pienu un kakao, kārtīgi samaisām.
  3. Ielejam pienu plakanā šķīvī. Iemērcam cepumus pienā, saliekam tos uz tortes paplātes, virsū uzziežam biezpiena-vaniļas masu, izlīdzinām. Tad, mērcējot nākamo cepumu partiju, saliekam to virs baltās biezpiena masas un cepumus ieziežam ar brūno biezpiena krēmu.
  4. virsū saliekam ripiņās sagrieztas banānu šķēlītes, ieziežam visu ar biezpiena-šokolādes masu. Tad atkārtojam visus soļus tā, lai pēdējā slānī būtu cepumi, kas ir noklāti ar biezpiena-vaniļas masu.
  5. Dekorējam torti ar krāsainajām sukādēm un riekstiem, tad turam torti ledusskapī vairākas stundas.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Leave a Comment