Cepumu tortes – 3 ātras receptes

Banānu-cepumu torte

Ļoti garšīga torte! Skābā krējuma un banānu savienojums padara banānu garšu maigu, bet gatavošana aizņem tik maz laika, ka to var gatavot kaut vai katru dienu!

Sastāvdaļas:

  • 1 kg nesālītu krekeru (vai plānu cepumu)
  • 4 lieli banāni
  • 1 l skābā krējuma
  • 0,5 kg cukura
  • 100 g šokolādes

Gatavošanas gaita:

  1. Sakuļam krējumu ar cukuru. Banānus sagriežam plānās ripiņās.
  2. Saliekam formā krekerus, virsū ieziežam ar krēmu un uzliekam uz katra cepuma banāna gabaliņu. Tad – atkal krekeru slānis, krēms, banāns. Slāņu uzklāšanā jāseko līdzi šaha principam – uz krekera uzlikāt banānu, uz banāna – krekeru utt. Pēdējam slānim ir jābūt krekeru slānim, kas ir noklāts ar krēmu.
  3. Dekorējiet torti ar rīvēto šokolādi un sadrupinātiem krekeriem, ļaujiet tortei nostāvēties dažas stundas ledusskapī.

Šķir tālāk, lai redzētu nākamo recepti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment