Banānu-cepumu torte
Ļoti garšīga torte! Skābā krējuma un banānu savienojums padara banānu garšu maigu, bet gatavošana aizņem tik maz laika, ka to var gatavot kaut vai katru dienu!
Sastāvdaļas:
- 1 kg nesālītu krekeru (vai plānu cepumu)
- 4 lieli banāni
- 1 l skābā krējuma
- 0,5 kg cukura
- 100 g šokolādes
Gatavošanas gaita:
- Sakuļam krējumu ar cukuru. Banānus sagriežam plānās ripiņās.
- Saliekam formā krekerus, virsū ieziežam ar krēmu un uzliekam uz katra cepuma banāna gabaliņu. Tad – atkal krekeru slānis, krēms, banāns. Slāņu uzklāšanā jāseko līdzi šaha principam – uz krekera uzlikāt banānu, uz banāna – krekeru utt. Pēdējam slānim ir jābūt krekeru slānim, kas ir noklāts ar krēmu.
- Dekorējiet torti ar rīvēto šokolādi un sadrupinātiem krekeriem, ļaujiet tortei nostāvēties dažas stundas ledusskapī.
Šķir tālāk, lai redzētu nākamo recepti!