Cepumi „Pasaka” (fotorecepte)

9014765ccf52

Sviestu sakuļam ar pūdercukuru.

 

Tad pievienojam dzeltenumus un vēlreiz kārtīgi sakuļam.

dffac87a654b

Ieberam miltus ar cepamo pulveri. Ar karoti samīcām mīklu.

ee9f71d4c726-1

Ietinām mīklu pārtikas plēvē (vai paketē). Izveidojam garu desu, izlīdzinām to nedaudz pasitot ap galdu, lai sanāktu taisnstūris (no tā ir atkarīga topošo cepumu forma).

Paturām saldētavā 30 minūtes, izņemam un sagriežam 7 mm biezumā.

Katrā cepumā ieliekam riekstu vai žāvētos augļus un nedaudz iespiežam tos vidū.

Cepamo formu ieziešam ar eļļu un saliekam cepumus.

Cepam 200 grādos 12 minūtes (ilgums ir atkarīgs no cepeškrāsns)

Labu apetīti!

Avots: kulinariya123.blogspot.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment