Cepeškrāsnī pagatavojama vistas krūtiņa

Vienkārši un garšīgi! Maiga un sulīga vistas krūtiņa, ir ļoti gards ēdiens, ko var gatavot kā ikdienā, tā svētku dienās. Ļoti vienkārši pagatavojama recepte!

Sastāvdaļas:

(10 porcijām)

1,5 kg vistas krūtiņa (fileja)

2-3 tomāti

1 saldā paprika

5-6 ķiploku daiviņas

250 gr siers (100 gr pildījumam, 150 gr virsmai)

1 glāze milti

6-7 ēdamkarotes majonēze

2 tējkarotes sinepes

Zaļumi (dilles, pētersīļi, loki) pēc garšas

Sāls pēc garšas

Pipari pēc garšas

Garšviela gaļai pēc garšas

Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Sadala vistas krūtiņu 1-1,5 cm lielos gabaliņos.

Katru gabalu iesāla, pievieno piparus, gaļas garšvielu.

Gaļas gabaliņus viegli izklopē, tad apviļā miltos no abām pusēm.

Uz pannas eļļā apcep gaļas gabaliņus līdz viegli zeltainai krāsai.

Tomātus sagriež mazos gabaliņos. Saldo papriku sagriež kubiņos.

Zaļumus smalki sagriež. Dārzeņiem pievieno samaltu ķiploku. Pievieno arī 100 gr sarīvēta siera. Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli, kā arī sinepes un majonēzi. Kārtīgi samaisa.

Vistas fileju izklāj uz cepešpannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Uz katra gaļas gabala uzliek sagatavoto dārzeņu masu.

Katram sagatavotajam gabalam pa virsu uzliek sarīvētu sieru.

Vistas krūtiņas cep cepeškrāsnī 200 grādos 15-20 minūtes.

Sieram jāizkūst un jāpaliek brūnam.

Labu apetīti!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment