Biezpiena torte ar iebiezināto pienu

Gatavošanas gaita:

  1. Bļodā ieberiet miltus, pievienojiet mīkstu sviestu, 4 ēdamkarotes cukura, kakao, cepamo pulveri. No sākuma samīciet visas sastāvdaļas ar dakšu, tad pievienojiet 1 olu un ar rokām samīciet mīklu. Aptiniet to pārtikas plēvē un ielieciet ledusskapī, tikmēr gatavojot pildījumu.
  2. Samaisiet biezpienu ar vaniļu un cieti. 3 olas sakuliet ar atlikušo cukuru, tad pievienojiet skābo krējumu un savienojiet ar biezpiena masu. Pildījums ir gatavs.
  3. Sadaliet mīklu uz ar sviestu ieziestas cepamās formas 22 cm diametrā. Izveidojiet bortiņus.
  4. Virsū izlieciet biezpiena masu un cepiet 50 minūtes 180 grādos.
  5. Riekstus nedaudz apcepiet cepeškrāsnī, tad iemērciet ūdens peldē izkausētā medū. Ļaujiet biezpiena tortei nedaudz atdzist, tad tortes augšu apsmērējiet ar iebiezināto pienu un dekorējiet ar riekstiem.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Leave a Comment