Gatavošanas gaita:
- Bļodā ieberiet miltus, pievienojiet mīkstu sviestu, 4 ēdamkarotes cukura, kakao, cepamo pulveri. No sākuma samīciet visas sastāvdaļas ar dakšu, tad pievienojiet 1 olu un ar rokām samīciet mīklu. Aptiniet to pārtikas plēvē un ielieciet ledusskapī, tikmēr gatavojot pildījumu.
- Samaisiet biezpienu ar vaniļu un cieti. 3 olas sakuliet ar atlikušo cukuru, tad pievienojiet skābo krējumu un savienojiet ar biezpiena masu. Pildījums ir gatavs.
- Sadaliet mīklu uz ar sviestu ieziestas cepamās formas 22 cm diametrā. Izveidojiet bortiņus.
- Virsū izlieciet biezpiena masu un cepiet 50 minūtes 180 grādos.
- Riekstus nedaudz apcepiet cepeškrāsnī, tad iemērciet ūdens peldē izkausētā medū. Ļaujiet biezpiena tortei nedaudz atdzist, tad tortes augšu apsmērējiet ar iebiezināto pienu un dekorējiet ar riekstiem.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2