Biezpiena pīrāgs ar āboliem un kokosriekstu karameli (fotorecepte)

bzi6xpix1vc

Sakuļam sviestu ar cukuru apjomīgā masā, pēc tam citu pēc cita pievienojam olas, nepārstājot kult. Ieberam biezpienu, izsijātus miltus ar cieti, cepamo pulveri un miltiem. Sanāk ļoti lipīga mīkla, kuru mēs izliekam uz formu, kas ir ieziesta ar sviestu.

hqntoqemyis

Ābolus nomizojam, sagriežam lielos gabaliņos (aplejam ar citrona sulu).

kfxsnl0jmzs

Karamelei – sviestu uzsildām ar cukuru un pienu līdz cukurs izšķīst, ieberam skaidiņas, vārām un tad noņemam no uguns.

fxwhygoqjfy

Uz mīklas uzliekam ābolus un noklājam ar kokosriekstu masu.

5udrtla-p9a

Cepam 180 grādos 40 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment