Biezpiena cepumi – gatavošanas gaita:
Uzsildiet cepeškrāsni līdz 175 grādiem. Cepamformu noklājiet ar foliju vai cepampapīru.
Bļodā caur sietiņu izsijājiet miltus.
Pievienojiet cukuru, vaniļu un cepamo pulveri. Samaisiet.
Sviestu sagrieziet kubiņos un pievienojiet miltiem. Sarīvējiet visu drupačās.
Klāt pievienojiet olu un biezpienu. Samaisiet.
Tālāk pievienojiet auzu pārslas. Samīciet mīklu.
Izveidojiet no mīklas cepumus un izlieciet to uz cepamformas.
Lasi arī: Torte “Eklēris”
Cepiet 25 minūtes.
Atdzesējiet un pasniedziet pie galda.
Labu apetīti!
Arī interesanti: Auzu pārslu cepumi ar banāniem 15 minūtēs – labākā recepte! SPIED ŠEIT, lai uzzinātu recepti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2