Bez piepūles pagatavojama torte “Nesquik”

Gatavošanas gaita:

  1. Olas sakuliet ar cukuru, pievienojiet sviestu un miltus (ar cepamo pulver), kakao. Formu ieziediet, ielejiet mīklu kūku formā un cepiet 30 minūtes 160 grādos.
  2. Biskvītu izņemiet, atdzesējiet un sagrieziet 3 vienādās daļās, vienu atstājiet pamatnei, bet pārējās sagrieziet nelielos kvadrātus.
  3. Krēmam – sakuliet 200 g vārīta iebiezinātā piena ar skābo krējumu un kakao.
  4. Sagrieztos gabaliņus samaisiet ar krēmu un riekstiem (atstājiet uz nelielu laiku) un salieciet uz pamatnes, virsū apkaisiet ar riekstiem.
  5. Atstājiet torti ledusskapī uz nakti.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

 

Leave a Comment