Banofī (banoffee) pīrāgs (fotorecepte)

banoffie-pie-2

Gatavojam pamatni. Sadrupinām cepumus blenderī.

banoffie-pie-3

Pievienojam smalki sagrieztu sviestu un samaisām. Ieberam cepamformā, iespiežam pamatni.

Ieliekam cepeškrāsnī 180 grādos un cepam 10 minūtes. Izņemam un atdzesējam.

banoffie-pie-4

Banānus sagriežam apļos. Iebiezināto pienu samaisām līdz viendabīgai, mīkstai masai. Uz cepumu pamatnes ielejam pusi no iebiezinātā piena. Virsū saliekam pusi no banāniem un virsū uzklājam atlikušo iebiezināto pienu.

Izliekam otro banānu pusi.

limonnyi-desert-s-maskarpone-7

Saldo krējumu sakuļam ar pūdercukuru.

banoffie-pie

Uzklājam virs banāniem. Pasniedzam.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment