Ātri pagatavojams ābolu – medus pīrāgs


Šī recepte ir laba ar savu vienkāršumu. Neskatoties uz to, ka deserts ir vienkāršs, tā garša ir pirmšķirīga.

Sastāvdaļas un pagatavošana:

3 olas sakuļ kopā ar pus glāzi cukura un 2-3 ēdamkarotēm medus.

Pievieno pus tējkaroti sodu, iesijā 1, 5 glāzes miltu. Mīklu kārtīgi samaisi.

Mīklai jāsanāk ne pārāk biezai.

Ielej mīklu formā, kas iesmērēta ar sviestu, pa virsu kārto ābolu šķēles (labāk lielākas).

Apkaisi ābolus ar cukuru, pēc tam iespied tos mīklā.

Pa virsu uzber sviesta drupačas: sajauc 2 ēdamkarotes miltus, 2 ēdamkarotes cukuru, 2 ēdamkarotes mīkstu sviestu (sarīvētu uz lielas rīves).

Cep pīrāgu 200 grādu temperatūrā 30 minūtes.

Labu apetīti!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment