Ābolu „Napoleons”

Gatavošanas gaita:

  1. Gatavojam krēmu. Nomizojam ābolus, sarīvējam tos. Sautējam uz neliela uguns katliņā ar ūdeni, vaniļas cukuru un kanēli. Masa būs gatava, tad tā kļūs mīksta un pāvērtīsies par biezeni. Tad pievienojiet iebiezināto pienu. Sautējiet vēl 10 minūtes. Ļaujiet krēmam atdzist.
  2. Atsaldējiet kārtaino mīklu, sadaliet to 2 daļās un sarullējiet. Katram plācenim ir jābūt cepamās formas izmērā. Cepiet 2 mīklas plāceņus 20 minūtes 180 grādos.
  3. Sagrieziet mīklu tā, lai sanāktu 4 vienādi kvadrāti. Pārpalikumus sadrupiniet.
  4. Sasmērējiet mīklas kvadrātiņus ar krēmu, izleiciet to vienu uz otra. Augšējo slāni apkaisiet ar drupačām. Atstājiet torti ledusskapī uz diennakti, vai pat ilgāk. Tam ir labi jāuzsūc krēms!

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment