Ābolu musli batoniņi

Gatavošanas gaita:

  1. No sākuma ieslēdziet un sakarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem, un sagatavojiet cepamo formu. Vislabāk derēs neliela kvadrātveida forma.
  2. Tad sajauciet visas sastāvdaļas – ābolus sarīvējiet, riekstus un dateles sagrieziet palielos gabaliņos, ūdeni un sulu pielejiet pēc nepieciešamības, ja ābols izdalīs pārāk maz sulas. Mīklai ir jābūt tādai, lai varētu izveidot batoniņus, nevis šķidrai.
  3. Atstājiet mīklu uz 10-20 minūtēm, lai uzsūktos. Tad pārlieciet to formā un uzmanīgi izlīdziniet virsmu. Cepiet 30 minūtes, kad izņemsiet no krāsns – sagrieziet kvadrātiņos.

Avots: vk.com/cook_good

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment