
Un atkal viegli pagatavojami kēksiņi! Šokolādes-riekstu krēms tiek gatavots, izmantojot “Nutellas” krēmu. Pats krēms ir ļoti maigs un tam ir nepieciešams laiks, lai tas kārtīgi atdzistu. Galvenais – krēmu uzklājiet uz jau atdzisušiem kēksiņiem, citādi krēms izkusīs.
Sastāvdaļas:
Kēksiņiem:
- 300 g miltu
 - 1 tējkarote cepamā pulvera
 - škipsniņa sāls
 - škipsniņa sodas
 - 100 g istabas temperatūra sviesta
 - 125 g cukura
 - 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
 - 2 olas
 - 125 g kefīra
 
Krēmam:
- 300 g istabas temperatūras sviesta
 - 150 g “Nutellas” vai citas šokolādes-riekstu pastas
 - 100 g piena vai tumšās šokolādes
 
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2
	