8 svarīgas pārlidojumu viltības, par kuriem nav zināms daudziem pasažieriem

5. Uzmanīgāk ar spilvenu

Nevajag pilnībā piepūst spilvenu kaklam, jo salonā lidojuma laikā neizbēgami sastopamas spiediena maiņas. Un tāpēc pārāk stipri piepūsts spilvens var vienkārši uzsprāgt. Tāpēc labāk atstājiet to līdz galam nepiepūstu.

6. Seko līdzi pats savai sejai

Salonā ir zems mitruma līmenis, un jo īpaši no tā cieš sejas āda. Tāpēc nodrošinies ar attīrošām salvetēm un mitrinošu krēmu. Turklāt neaizmirsti novirzīt gaisa kondicioniera plūsmu patālāk no sevis. Un pat nedomā mitrināt seju ar ūdeni, jo tā seja vēl ātrāk paliks sausa.

7. Labāk izlido no rīta

Ja ir izvēle, tad labāk izvēlies rīta lidojumu. Tādā gadījumā ir mazāka iespējamība, ka izlidošana aizkavēsies. Turklāt speciālisti apgalvo, ka no rīta ir vieglāk pārciest turbulenci.

8. Esi pēdējais, lai kļūtu par pirmo

To cilvēku bagāža, kuri pirmie atnāk uz reģistrāciju, arī pirmā tiek iekrāmēta lidmašīnā. Tāpēc atlidojot šie cilvēki savu bagāžu saņem pēdējie. Šis strādā arī uz otru pusi, tāpēc nav vajadzības steigties uz bagāžas reģistrāciju, ja pēc ielidošanas vēlies ātrāk saņemt savas mantas un braukt darīšanās.

Pašā salonā arī labāk izvēlēties vietas lidmašīnas galā, jo tur pasažieri saņem daudz uzmanīgāku apkalpošanu. Bet, lai gaisa kuģa personāls būtu pret tevi labvēlīgs, centies “uzpirkt” stjuarti ar nelielu uzmanības izrādīšanu šokolādes vai konfektes veidā. Uzmanīgi un patīkami pasažieri – tas ir retums, un tāpēc tos ļoti novērtē.

Izmanto šīs viltībiņas un pat “ekonomiskajā klasē” tu jutīsies pilnībā ērti.

avots: makataka.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment