66% slimības izārstē ēdiens. Ilgmūžības recepte no slavenā ģenētikas speciālista

Dabīgie vitamīni skaistumam

Vislabākie skaistuma vitamīni atrodami burkāna salātos ar ķiploku. Azerbaidžānā tika veikts eksperiments, kas pierādīja ķiploka maģiskās īpašības. Vienā glāzē ielēja ūdeni ar 80 slimību radošiem mikrobiem, otrā ielika ķiploku, un abas glāzes nolika blakus vienu otrai. Pēc pāris stundām no mikrobiem nebija ne vēsts! Ķiploks tos attālināti iznīcināja!

Līdzīgas īpašības piemīt propolisam. Tas nogalina gripas vīrusus, cīnās ar gastrītu, kolītu, disbakteriozi, ir lieliska pretvēža profilakse. Pietiek vien pievienot 20 -30 propolisa pilienus 50 ml ūdens un dzert 2 reizes dienā.

Mīļās dāmas var pagatavot līdzekli skaistiem matiem, nagiem, ādai: samaisīt stikla traukā medu, valriekstus, žāvētas aprikozes, rozīnes, citronu vienādās daļās un lietot pa 3 ēdamkarotēm dienā.

Indes ēdienā

Visā pasaulē tika radītas vairāk nekā 200 ķīmiskas vielas, kas produktiem dod pazīstamu smaržu un pārdodamu izskatu. Jau tika noskaidrots, ka šīs vielas koncentrētā daudzumā var izraisīt nāvi. Kad jūs pērkat produktus, uzmanīgi uz etiķetēm izlasiet visu smalko tekstu, jo tieši tur ir uzskaitītas visas kaitīgās sastāvdaļas. Sintētiskās piedevas, piemēram, nātrija nitrāts un nātrija nitrīts ir vienas no izplatītākajām jaunības un veselības slepkavām. Tās izmanto, lai pagarinātu gaļas svaigumu un novērstu botulisma rašanos konservos. Šīs vielas pārmērīgā daudzumā atrodamas desā, cīsiņos, šķiņķī, zivju konservos, vai arī tās smērē uz atdzesētu gaļu un zivīm.

Pie ļoti bīstamiem konservantiem pieder hidroksitoluolbutilāts un hidroksianizola butilāts. Tos izmanto pret sasmakumu tādām eļļām, kas tiek izmantotas čipšu cepšanā un salātu pagatavošanā. Tos pievieno gatavām tortēm, košļājamām gumijām, makaroniem, lai saglabātu svaigumu un derīguma termiņu. Pievērsiet uzmanību, ka tie ir produkti, kas visvairāk garšo bērniem. Turklāt tie izraisa vēzi un alerģiju.

Ne mazāk bīstamas bērniem ir gatavās sulas. Tajās tiek izmantota broma augu eļļa. Tā pasargā citrusaugļu dzērienus no nosēdumiem un ūdens un sulas koncentrāta noslāņošanos. Tomēr šī eļļa cilvēkam ir indīga. Dzeriet svaigi izspiestas sulas.

Sāļi-saldā nagla zārka vākā

20. gadsimta sākumā cilvēki apēda par 5 reizēm mazāk cukura, nekā tagad. Cukurs – tā ir cilvēka baltā nāve. Tas kaitē sirdij, plaušām, nierēm un kuņģim. Aizmirstiet par gāzētajiem dzērieniem un limonādēm.

Cilvēki, kuriem ir augsts asinsspiediens, pat nenojauš, ka šīs nelaimes galvenais iemesls ir liels apēstā sāls daudzums.

Jo īpaši bīstami ir tukšā dūšā uzēst čipsus, popkornu no mikroviļņu krāsns vai arī sāļos riekstiņus. Tā ir vienkārši pašnāvība.

Ilgdzīvošanas recepte

1. Neuzņemiet vairāk kaloriju, nekā jūs patērējat.
2. Katru dienu apēdiet pa ābolam.
3. Dzeriet sasaldētu ūdeni un zāļu uzlējumus.
4. Strādājiet aktīvi.
5. Katru dienu ejat dušā.
6. Guliet vēsā istabā.
7. Brīvdienās ar kājām noejiet vai ar riteni nobrauciet pa 10 – 15 km.
8. Ap sevi pulcējiet draugus, priecājieties, smejieties, neatsakieties no seksa.
9. Nekad nedomājiet un nerunājiet, ka jūs novecojat.

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Gedimins</cite>

    Par kaitīgajām vielām ir vismaz par 20% pārspīlēts, izņemot par sāli, bet ne vairāk par 3,5 g dienā. Gedimins krūmiņš

Leave a Comment